Referanser "Adventure Skrova"
Aker Kværner og Marathon hadde planleggingsmøte på Kuholmen Rorbuer september 2004. Vi hadde møtene og maten på "Den deilige Seilerinde", de golfet, vikinge museum og havfiske med storseien som resultat. Rafting til Henningsvær og Trollfjorden.
Hydro var her i april 2003 på Lofotfiske. De fisket i to dager, sighseeing til Henningsvær, Svolvær, Trollfjorden og Raftsundet. Fetsmidddag på "Den deilige Seilerinde med premieutdeling etter fiskekonkurransen. Fint vær, fisk, havørn, Trollfjorden var noen av høydepunktene.
Agnete Brun, fotograf Dagbladet, Vibeke Furst Haugen, NRK.
Januar 2006, fisketur med stor torsk, stor lyr og fire havørner. Flott vintervær med spesielt lys.
Mari Midtstigen, journalist i Elle og modell skrev boken "Paradise" OM DE 30 BESTE REISEMÅLENE I VERDEN. HUN RANGERTE SKROVA SOM DEN MEST ROMANTISKE PLASSEN.......
IK Stavanger var på teambuilding mars 2011. Det ble full klaff på skreifisket. De deltok på VM i skreifisket med brukbart resultat, men dagen etter ble noe helt annet. Vi dro ut kl. 04:30 for å være på feltet før solen stod opp. Det er da fisken biter best. Det var 8 fiskere og 5-7 mann hadde fisk på til enhver tid. Iløpet av kort tid dro vi opp 963 kg flott skrei.