Kontaktperson: Ivar Killi
Mail: ivar@lofotfiske.net
Mobil: (+47) 97549777
Opplev eksotiske Skrova
Skrova og de fire årstidende:
Vinteren byr på det spesielle lyset som gir himmelen liv. Skreien kommer fra Barentshavet og gir Lofoten liv i februar til etter påske. Kan du tenke deg noe bedre, enn å dra ut på havet å fiske stor skrei, som dere spiser til kvelds og skrøner om den virkelig store du mistet.

Våren bringer flokker med grågås og kveldene begynner å bli lange. Steinbiten begynner å trekke innpå sandgrunnene rundt Skrova.

Sommeren gir oss midnattsolen, storseien, hvalkjøttet og lange dager på flotte sandstrender. Her vil du virkelig få føle roen og merke at kroppen kommer i harmoni med naturen. Begynn dagen med en liten fjelltur og et forfriskende bad på en bortgjemt strand. Ta båten til øyer med strender en bare finner i Asia, der griller dere hvalkjøtt av beste kvalitet. Om ettermiddagen drar dere ut på Rævelskallen og fisker stor sei på kanskje 12 kg eller mer. Nyt dagene og nettene under midnattsolen.

Høsten bringer lysspillet tilbake, dyp orange og Lofotblå. Silden passerer Skrova og det gjør spekkhoggerne også. Klar luft fyller lungene når du bestiger Skrovafjellet og ser mot Narvik, Hamarøy, Lofotveggen og Værøy sveve over havet i solhildringen. Husk kamera.

Det er til dette lille paradiset vi vil ønske deg velkommen. Ett av Lofotens siste ekte fiskevær, ingen masseturisme, ekte nordlendinger som liker at det kommer "vill turister".

Havfiske Fotografering Fjellturer Stillhet
Oversikt over reiseruter til Skrova klikk her.

Kart over Skrova klikk her.